Bekijk hieronder de ervaringen van andere cliënten:

Je komt op mij over als: rustig, betrokken, inspirerend, vertrouwenspersoon. Beetje lastig om te verwoorden, maar je weet goed over te brengen hoe je bepaalde gewoontes en inzichten kan veranderen door ze anders te benaderen. Waardoor er meer ruimte is om anders met bepaalde situaties of karaktereigenschappen om te gaan. Waardoor verandering mogelijk is en “dingen” uit het verleden in t verleden te laten. Dus doortastend. 

Je weet mij op een manier te raken, waardoor ik me veilig genoeg bij je voel om eerlijk naar mijzelf te kijken. 

A, December 2021

Door het traject heb ik beeld gekregen bij wie ik ben, waar ik voor sta, wat ik belangrijk vind.

We zijn het traject gestart met als doel de relatie tussen mij en mijn oudste dochter te verbeteren. Nooit bij stil gestaan dat ik wellicht eerst aan mezelf zou moeten werken voordat ik aan de relatie met mijn dochter zou kunnen werken. De sessies hebben mij verschillende inzichten en handvaten gegeven. Vervolgens hebben we sessies met mijn dochter gedaan. Door de gesprekken, tekeningen, het spel van zowel mij als die van mijn dochter begrijp ik haar beter en kan ik mijn rol als moeder (weer) voortzetten.

Je blijft bij jezelf en kijkt goed wie er voor je zit en waar hij/zij voor komt. Je bekijkt per moment hoe en welke middelen het beste ingezet kunnen worden, bij de onderwerpen die besproken worden. Dat deed je bij mijn dochter en mij super goed!

Je bent een fijn, vertrouwd persoon die dicht bij de client staat, mee denkt in de situaties.

  • Januari 2021)

Hallo Marian, 

Dankjewel voor het eindverslag. 

M. heeft hele mooie stappen gemaakt en is behoorlijk gegroeid in jullie traject samen.

Fijn dat ze positiever in het leven staat en bepaalde zaken beter onder controle heeft.  

Dank voor je inzet, een mooi resultaat! 

(Reactie vanuit FERM, april 2021)

Bij jou in de praktijk zelf vond ik het heel erg fijn!
Ook vooral om samen met de dieren te werken.
De EMDR-sessie vond ik pittig maar ik merk nu al dat het me geholpen heeft, ik ben blij dit te hebben mogen ervaren! Vanaf de eerste keer bij jou in de praktijk voelde ik al gelijk een klik met de hond, ik vond het heel erg prettig dat hij me soms tijdens de sessies kwam troosten of beschermen. Met het paard vond ik het soms best even spannend, vooral dat zij vaak het voortouw nam en ook met de ezel vond ik het fijn.

De CREFcirkel vond ik ook een prettige methode om mee te werken en bewust stil te staan bij het basisvertrouwen.
Ook heb ik geleerd dat 90% geven voor iets goed genoeg is.

Ik heb zoveel geleerd in die drie maanden en ben weer stappen verder gekomen.
Ik ben ongelofelijk dankbaar dat ik deze sessies bij jou heb mogen volgen!
Het voelde altijd heel erg goed en vertrouwd.
Heel erg bedankt voor alles wat je voor mij gedaan hebt!!

(E. juni 2020)

Ik heb het waarschijnlijk nooit gezegd, maar de berichtjes en gesprekken zijn / waren (zeker in die tijd) heel erg fijn om te krijgen! Jij hebt me heel erg geholpen in die tijd!

(H. febr 2021)

Met mij gaat het nu goed! Heel goed zelfs. Ik ben de laatste tijd stukken zelfverzekerder. Ik geef nu zelfs dans-lessen! Dat is helemaal mijn ding en daar word ik ongelooflijk gelukkig van. Als ik de filmpjes terug zie, herken ik mezelf nauwelijks. Ik werk lekker veel, de opleiding gaat goed!

Het loopt lekker momenteel..

(E. november 2020)

Ik zie dat mijn zoon lekkerder in zijn vel zit. Hij ziet er beter uit. Hij lacht meer. Voor sommige dingen is hij enthousiast. Hij loopt bijna nooit vast, ik kan het me de afgelopen weken niet herinneren en daarvoor liep hij soms een beetje vast maar loste het ook snel zelf weer op.

Verder merk ik dat er iedere week nog dingen zijn die hem dwars zitten of waarover hij een overtuiging heeft die niet klopt. Jij bent er erg goed in om hem dan zelf te laten ontdekken dat zijn overtuiging niet per definitie waar is en dat er andere mogelijkheden zijn. Het is mooi om te zien dat hij de week erna dan weer een stap zet en het nieuwe inzicht toepast.

( moeder over haar zoon, oktober 2020)