In Mijn Ruimte gaat het over mij, wie ik ben en wat mijn achtergrond is.

Mijn naam is Marian Reurslag. Ruim 20 jaar heb ik in het voortgezet (speciaal) onderwijs gewerkt  als docent beeldende vorming en specialist Creatieve Communicatie. Daarna als medewerker expertisepunt en leerlingbegeleider. Het begeleiden en coachen van jongeren heeft mij altijd enorm geboeid en voldoening gegeven. Parttime heb ik sinds 2015 al de praktijk ‘Eigen-Ruimte’ voor psychosociale begeleiding en creatieve workshops. Ik ben psychosociaal therapeut, toch vind ik het zelf prettiger om over begeleiding of coaching te spreken. Dat is namelijk wat ik doe!  In 2021 kwam er vanuit het onderwijs verandering in mijn baan en heb ik besloten me volledig te richten op mijn praktijk. 

Door zelf veel te ervaren, aan te gaan wat er op mijn pad komt, gecombineerd met verdiepende opleidingen, nascholingen en het leren door te doen, maakt dat ik NU in ‘Eigen-Ruimte’ anderen kan begeleiden in hun proces. 

De groei van de mens, van jong tot oud, staat voor mij centraal!

Er zijn met aandacht, een luisterend oor bieden, inzicht geven, doorvragen, liefdevol stimuleren, ruimte geven aan emoties, bewustwording creëren… voor mij zijn dat belangrijke onderdelen tijdens een traject bij Eigen-Ruimte. 

CV woordweb