Ervaringen

Ik ben zelf heel lang opzoek geweest naar de juiste passende hulp.

In de reguliere zorg ben ik in het verleden tegen zoveel dichte deuren en onbegrip aangelopen dat mijn patronen alleen maar destructiever werden en ik juist dieper wegzakte i.p.v. me beter ging voelen. Tot ik bij praktijk Eigen ruimte terecht kwam en ……………….

…..Praktijk Eigen ruimte is in mijn ogen juist gericht op bewustwording, de kracht in jezelf, inzichten en zelfliefde.  Deze insteek heeft er bij mij voor gezorgd dat ik me voor het eerst veilig genoeg voel om eerlijk naar mezelf te durven kijken en ik zelf stappen durf te zetten.

S, 2024. (lees de hele review onder ‘meer ervaringen’)

Je bent open, eerlijk en voelt goed aan waar ik behoefte aan heb, je leest mij goed.

De sessies zijn confronterend, verhelderend en het samenwerken met dieren geeft extra inzicht in hoe je overkomt, je voelt en zijn een spiegel.

A, Dec. 2021

Je weet mij op een manier te raken waardoor ik me veilig genoeg bij je voel om eerlijk naar mijzelf te kijken.

A

Ik heb nu ervaren dat de EMDR mij heeft bevrijd van angstgevoelens die bij een bezoek aan de mamapoli kunnen horen…

J

M. heeft hele mooie stappen gemaakt en is behoorlijk gegroeid in jullie traject samen.

Fijn dat ze positiever in het leven staat en bepaalde zaken beter onder controle heeft.

M

Door het traject heb ik beeld gekregen bij wie ik ben, waar ik voor sta, wat ik belangrijk vind.

A