Een groep mensen vormt een team!

Bij Eigen-Ruimte zet ik mijn ervaring vanuit het onderwijs graag voort. Het werken met groepen is namelijk ontzettend leuk! Het geeft een andere dynamiek en daarnaast is van en met elkaar leren altijd goed. Een team kan zich aanmelden voor teamtrainingen, er kan echter ook een team gevormd worden vanuit individuele begeleiding, zodat jouw eigen doelen aan bod komen door oefeningen met elkaar. Bij Eigen-Ruimte wordt er natuurlijk gekeken naar het juiste middel bij een team: denk daarbij aan bewegingsoefeningen, communicatie-oefeningen, opstellingen, dieren of creativiteit!

Gezin als Team

Door met elkaar te leven, in één huis de tijd door te brengen, vaak ook nog op elkaar te lijken en elkaar te spiegelen… wil het nog weleens lastig worden om elkaar de ruimte te geven die nodig is. Bij Eigen-Ruimte kunnen we samen kijken naar jullie gezin als team! Hoe staan jullie ten opzichte van elkaar en waardoor kan er meer leefruimte ontstaan zodat iedereen kan groeien!

Relatie als Team

Een relatie hebben is vaak hard werken. Wat gebeurt er als je elkaar (even) niet meer begrijpt? Hoe kom je tot elkaar? Loop je beide een andere kant op, of wil je weer tot elkaar komen? Door inzicht te krijgen in jullie eigen en gezamenlijke patronen, ontstaat er meer begrip en kan je samen verder op pad…..

Klas als Team

Als docent heb ik jaren ervaring opgedaan met groepen. Hoe is de groepsdynamiek? Hoe verhouden mensen zich tot elkaar? Is er ruimte genoeg voor iedereen??? Is het veilig in de groep? Wie reageert er vanuit een overlevingsstrategie? En hoe kun je dat samen verbeteren!

Vanuit Eigen-Ruimte kan ik meekijken, meedenken, oefenen met een groep mensen bij elkaar!

Ook zijn vele teambuildingsactiviteiten erg leuk voor een dagdeel met een team, groep vrienden of met jouw familie! Minder diepgang, wel erg gezellig!

Zoek contact met mij, voor meer informatie!

Team in VORM

Team in VORM is ontstaan in samenwerking met Nienke Paalman, (De Hulpe, Markelo) Wij bieden teamtrainingen aan op maat! Waarbij we een leuke insteek proberen te maken, naar de branche waarin het team werkt! Verbinding, diepgang, samenwerking en gezelligheid zijn de basiswoorden!