Algemene informatie

Individuele coaching:

Bij interesse voor een individueel coachingstraject neem je contact met mij op. Dat kan via mail of telefonisch. We starten met een kennismakingsgesprek. Als het voor beiden vertrouwd voelt, gaan we een traject in. We kijken naar jouw behoeftes en de mogelijkheden binnen Eigen-Ruimte. In de sessies zal ik vooral jouw proces volgen! Uiteraard evalueren we met elkaar!

Sessies duren over het algemeen 1 1/2 uur en kosten € 100,00. 

Sessie 1 uur (kind en jongeren): € 75,00

Als Psychosociaal therapeut ben ik aangesloten bij Collectief Alternatieve Therapeuten (60652021-08-25) en voldoe aan de Wkkgz.  AGB code zorgverlener: 90114375 / AGB code praktijk: 90091421

Als coach ben ik aangesloten bij FERM (stedendriehoek). Meer informatie hierover is te vinden op www.ferm-s3h.nl (plusvoorziening / coaches) 

Als psychosociaal therapeut ben ik werkzaam voor AMBU SPV, Zorgbureau. Ambulante begeleiding bij psychiatrische, psychosociale of verslavingsproblemen. Meer hierover is te vinden op www.ambuspv.nl

Workshops:

Aanmelden voor workshops bij voorkeur via mail.

Workshops gaan door bij voldoende aanmelding.

Bij de workshop staan de kosten vermeld. Deze zijn afhankelijk van materiaal verbruik.

Workshops en teambuilding op maat:
Vraag een offerte aan!
KM-vergoeding of locatie-huur worden doorberekend.

Neem contact op via

info@eigen-ruimte.nl  / 06-30699497

Adresgegevens: 

Vreebroek 2, Laren Gld.

Eigen-Ruimte is te vinden in het buitengebied van Laren Gld, aan de grens met Markelo. 

Mocht het moeilijk zijn om op eigen gelegenheid bij Eigen-Ruimte te komen, dan is er een mogelijkheid dat ik naar jou toe kom. De inzet van middelen wordt dan wel beperkter. Meld dit bij mij! Ook dan zoeken we samen naar de juiste manier!