Hoe fijn is het als de zon weer tevoorschijn komt! 

De wolken worden voorzichtig verdreven, de aarde droogt al iets op en de bloembollen durven uit te lopen, hun knoppen te laten zien om dan opnieuw te gaan bloeien. 


Ieder mens bloeit op zijn/ haar eigen manier, de één blijft langer in de knop, de ander bloeit en groeit snel. Durf je jouw mooie kanten te laten zien, hoog boven de anderen? Of vind jij het juist prettig om te bloeien op jouw eigen manier, onafhankelijk van wat anderen van je verwachten….?

In mijn praktijk wil ik graag mensen coachen en begeleiden in hun proces. Samen gaan we op zoek naar het middel dat hierbij het meest passend is, bijvoorbeeld tekenen, spel, de CREF-methode, paard of hond als spiegel, EMDR…..

Daarnaast bied ik workshops aan, om in kleine groepen gezellig en creatief bezig te zijn!

Binnenkort op de site meer informatie! Ik zie je graag bij ‘Eigen-Ruimte’!

Wij hebben er zin in!

Creatieve groet, Marian

Categorieën: blog