Afgelopen maanden heb ik de nascholing tot CZB-consulent gevolgd! Een fijne opleiding bij Erna Rensen.

CZB staat voor conceptie, zwangerschap en bevalling. Voor mij is deze opleiding een mooie verdieping naast de CREF-methode.

Erna benoemt jouw CZB verhaal heel mooi “de rode draad door jouw leven”! Ook ik heb dat de afgelopen jaren al intens mogen ervaren en vind het dan ook erg waardevol nu anderen daarbij te mogen begeleiden.

Jouw levensloop wordt namelijk beïnvloed en zelfs bepaald door wat je hebt meegemaakt in de baarmoeder en tijdens jouw geboorte. Het ligt in je lijf opgeslagen, in jouw onbewuste systeem! Dit heb je niet paraat, zoals een herinnering aan een vakantie, maar wordt zichtbaar in jouw gedag.
Dit gedrag is een reactie op wat je ziet, wat je denkt, wat je voelt, aangestuurd vanuit je onbewuste systeem. Soms begrijp je zelf jouw reacties ook niet. Het overkomt je!

Het is vaak wel logisch te verklaren als jouw CZB-verhaal duidelijk wordt, we het op tafel leggen (ad hand van kaarten of via een tekening of mbv de dieren) en het zichtbaar wordt.  Je wordt je er bewust van! Het is vaak een ‘AHA- ervaring’…..

Door te weten en te begrijpen, wat jou toen is overkomen en waarop jij een imprint gemaakt hebt  (waarnaar je steeds blijft handelen en denken), kun je NU andere keuzes maken en jouw behoeftes van toen alsnog opvullen!

En zolang die behoeftes onder de oppervlakte aandacht blijven vragen, zal jij steeds in situaties terecht komen, die vragen om hier met liefde naar te kijken! Je mag leren, dat is de rode draad in jouw leven….

Wees nieuwsgierig naar jouw CZB verhaal en kom bij Eigen-Ruimte om deze in-zicht te krijgen….

Categorieën: Nieuws