De lente is in aantocht! Altijd al super prettig, dit jaar nog meer! Na een lange periode van afstand moeten houden, evt thuiswerken en elkaar minder ontmoeten, is het dan nu toch echt fijn om weer echt bij elkaar te zijn…. bij familie, vrienden, sport en in de kroeg…. en natuurlijk op het werk! 

Voor velen toch ook weer wennen. Hoe ga je met elkaar om en hoe staat de ander in de situatie? De groepsdynamiek mag weer vorm krijgen! 

Bij TEAM In VORM kun je op een speelse, creatieve en verbindende manier weer met elkaar in contact komen. Daarbij kijken we hoe jullie de afgelopen periode ervaren hebben, hoe jullie als team er voor staan en hoe jullie de komende periode willen gaan vormgeven! 

Kijk op onze sites voor meer informatie of neem contact met ons op!

We zien jullie graag, Nienke (de Hulpe) en Marian (Eigen-Ruimte). 

Categorieën: Nieuws