Een nieuw begin…

Herfst en winter, een periode van rust en relaxt doorgaan…

Naast het lichamelijke rust nemen in de donkere dagen, heb ik ook heerlijk doorgewerkt!

Nu de lente komt, voelt dat voor mij altijd als een nieuw begin. Het begint weer te stromen! Dat begon met een mooie advertentie en een artikel in Laren Magazine! (“bedankt OVII, voor de fijne samenwerking hierbij!”)

April biedt nog ruimte voor individuele coaching-trajecten. Daarnaast zal ik zelf een opleiding gaan volgen mbt hechting en relaties. Erg veel zin in!

In mei / juni staan weer workshops gepland! Dit heeft helaas stil gelegen ivm corona. In mei / juni verwacht ik dat het warm genoeg is om buiten (of onder een overkapping) te kunnen werken! In kleine groepjes gaan we creatief aan de slag met een thema. Hierbij kan ieder eventueel zijn / haar eigen verdieping zoeken…

Hierover meer in de volgende blogs, of kijk nu vast op de site voor de thema’s en data!

Categorieën: Nieuws