Egel heeft bij ons een winterslaap gehouden….

We konden haar regelmatig van een afstandje bekijken, tot ze op een ochtend wakker werd en voor ons is verdwenen! Dat was ook het moment dat iedereen thuis bleef, binnen bleef…. Een tijd van onzekerheid en angst… bang voor het onbekende!

Ik vroeg mij af hoe dieren omgaan met situaties waarin ze bang zijn voor het onbekende! Egel gaat op onderzoek uit en komt daarbij de dieren tegen die bij ‘Eigen-Ruimte’ leven… Zij vertellen Egel hoe ze omgaan met angst voor het onbekende! 

Hoe ga jij om met angst voor het onbekende? Of dat nu het Coronavirus is, of juist iets totaal anders, bv faalangst of  angsten / gevoelens die je ervaart, maar waarvan je niet weet waar ze vandaan komen… 

Ben je zo trots als de haan, bang als een muisje, eigenwijs als de ezel of intuïtief als het paard….. 

Het prentenboekje dat is ontstaan gebruik ik bij ‘Eigen-Ruimte’ en is daar ook in te zien!

Creatieve groet, Marian

Categorieën: Nieuws