Zomerse inspiratie.

De zon schijnt weer uitbundig! Direct roept dat een gevoel op van lekker naar buiten gaan, buiten eten en drinken, wat langer pauze houden, m.a.w VAKANTIE!

Vakantie is ook een periode om tot jezelf te komen, overdenken wat je echt wilt en even niets moeten! Maar ondertussen bedenk ik altijd van alles wat er wel moet! Elk jaar opnieuw trap ik in dezelfde valkuil, stress…om alles wat ik bedacht heb rond te krijgen. Om aan het eind van de vakantie dan ook te merken, dat het meeste toch makkelijk gelukt is en ik daar ook tevreden over ben. Herken jij dat? En wil je ook dit systeem doorbreken? Dan kan ik jou daar bij ‘Eigen-Ruimte’ mee helpen…

In de zomerperiode probeer ik daarnaast zoveel mogelijk te genieten en op zoek te gaan naar de kleine geluksmomentjes! Tussen het schijnbaar gewone gras, zitten de mooiste rozen…. Kun jij die zien?? Of loop je achteloos voorbij aan alles wat je op je pad tegen komt?

De mooie momenten voor mij deze zomer, waaruit ik mijn inspiratie geplukt heb, zijn begonnen op het GD-festival. Heel fijn om bijzondere gesprekken te mogen voeren met vele verschillende mensen! Wat een warmte heb ik ervaren, bij jong en oud, blij en verdrietig, ontspannen en confronterend…. Maar alles mocht er zijn! Voor mij was deze middag opnieuw een bevestiging, ‘Eigen-Ruimte’ mag er zijn om andere mensen te begeleiden!

De zomerse inspiratie heb ik ook gevonden in de weken vakantie met ons gezin, heerlijk samen zijn, genieten van de zon, de zee, het strand en elkaar!

Wat was het ook weer super gezellig om met de buurt een toneelstukje in elkaar te zetten… Aan het begin van de zomer een opgave, maar doordat we op elkaar ingespeeld raken en ieders kwaliteiten ingezet worden op de juiste plek, ontstond er weer een resultaat waar we blij van werden.

En ook de weekjes met minder mooi weer hier in Nederland, zorgen ervoor dat je op gaat ruimen, gaat veranderen!! Niet verkeerd toch???? Geeft ruimte voor jezelf en nieuwe dingen!

Ik ga in ieder geval proberen om deze zomerse inspiraties vast te houden en door te zetten naar Eigen-Ruimte! Kijk op de website voor het aanbod van de workshops!

Aan de rozen tussen het gras zaten ook doorns. Natuurlijk is een zomerse periode niet vrij van moeilijkere momenten. Een ieder die ik daarover gesproken heb, wens ik erg veel sterkte om dit eigen proces te doorlopen. Weet dat ik aan jullie denk.

Lieve groet, Marian.

Categorieën: blog