Oud en nieuw, terugblikken en vooruit kijken. Elk jaar weer opnieuw! En daarbij steeds weer bewust zijn van wat het NU ons brengt.

2021 was voor mij een jaar van afsluiten en verder gaan. Wat ik in ‘oud’ heb mogen ervaren en leren, nu toepassen in ‘nieuw’.

In December heeft dan ook een deel van de oude vloer van mijn ouders een nieuw plekje gekregen in de praktijkruimte. Dat hield ook in: opruimen, ordenen, weg gooien en schoonmaken! Evenals oude en nieuwe meubels combineren! Ben er enorm blij mee….Daarmee hebben we een frisse start in 2022 gemaakt!

Het aankomende jaar zal bij Eigen-Ruimte ‘op de oude voet’ verder gaan zoals in 2021. Je bent welkom voor coaching en begeleiding. Daarnaast zal er in de loop van het jaar ook regelmatig een nieuwe workshop langs komen! Gewoon, omdat dat zo leuk is om te doen….

We wensen jou dan ook vanuit Eigen-Ruimte een mooi en creatief jaar toe, waarin je door naar ‘oud’ te kijken inzicht krijgt, bewust wordt en met aandacht voor jezelf, een gelukkig en gezond ‘nieuw’ jaar mag ervaren!

Lieve groet, Marian.

Categorieën: Nieuws