April was voor mij een maand van wroeten, verdiepen en verbinden!

Wroeten, net als onze varkentjes in de aarde, heerlijk genietend van de zon en het buiten zijn! Maar ook wroeten in mijn eigen lagen, om te verdiepen en vervolgens te verbinden met mijzelf en anderen. Soms een pittig proces, echter ook altijd weer een stap vooruit!

Keuzes maken, nieuwe inspiratie opdoen, ideeën uitwerken…. Heerlijk om te doen!

Kijk vooral ook nog even bij de workshops die ik aanbied, er zijn nog enkele plekken vrij!!! Geniet met mij mee van het buiten zijn….

En binnenkort, zodra teams zich weer mogen verbinden met elkaar, bieden ‘Eigen-Ruimte’ en ‘De Hulpe’ in samenwerking teambuilding op maat aan, waarbij gezelligheid voorop staat! Samen met Nienke Paalman al voor verschillende bedrijfstakken de eerste uitwerkingen gemaakt, zodat we ze verder uit kunnen rollen naar wens van het team. Onze eigen teambuilding zo al goed onderzocht!

Wij zijn erg enthousiast en kunnen niet wachten tot we met jullie mogen “wroeten, verdiepen en verbinden”!

Categorieën: Nieuws